Informatie

Vaak moet er in een korte periode veel geregeld worden omtrent de uitvaart. We begrijpen dan ook dat u er tegenop kunt zien om ook nog live muziek te regelen. Dit is echter niet nodig, want met één telefoontje/mailtje is het direct geregeld.

Wij nemen graag het regelwerk, betreffende de live trompetmuziek, uit handen. Het enige dat we van u willen weten is welke liederen u op welk moment van de uitvaart wilt horen.

Na dit te hebben besproken zullen wij, indien nodig, contact opnemen met de uitvaartverzorger voor de overige afspraken. Denk hierbij aan de plek waar de trompettist zal staan tijdens de uitvaart en het tijdstip en de locatie van de ceremonie.

Belangrijk voor ons is dat u op deze dag de muziek zult horen waaraan u uw dierbare herinnert. We staan dan ook graag voor u klaar om dit op professionele en integere wijze te verzorgen.

 

De kosten

De kosten voor de live trompetmuziek bedragen € 365,00. Dit is inclusief reiskosten (m.u.v. de Waddeneilanden) en btw. We houden rekening met een ceremonie van ± één uur waarin u kunt aangeven of u één lied of meerdere liederen ten gehore wilt laten brengen.

Wanneer u op meerdere locaties live trompetmuziek wilt hebben dan kunt u dat aangeven. We zullen dan in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Op de dag zelf

Op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig om, wanneer nodig, nog kort te overleggen met de familie of de uitvaartbegeleider. We sturen na afloop een rekening via de email of de post, zodat we hier op de dag zelf in ieder geval niet mee bezig hoeven te zijn.

 

U kunt hier audiovoorbeelden beluisteren om een indruk te krijgen van hoe het live zal gaan klinken.