Welkom bij Uitvaart Trompettist

Uitvaart Trompettist verzorgt op professionele en integere wijze live trompetmuziek bij uitvaartdiensten.

Muziek is heel persoonlijk en heeft een bijzondere emotionele waarde tijdens het moment van afscheid nemen van een geliefde. Naast het afspelen van een cd wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor live muziek in de vorm van een trompettist.

Trompet is daarvoor ook hét instrument bij uitstek en is zeer herkenbaar doordat bijvoorbeeld ook op 4 mei en tijdens andere herdenkingen hiervan gebruik wordt gemaakt.

Verder is het met dit akoestische instrument mogelijk om zowel binnen als buiten te musiceren zodat er ook muziek ten gehore kan worden gebracht op de begraafplaats.

Uitvaart Trompettist werkt uitsluitend met professionele musici bekend van o.a. Nederland Zingt en de bekende Nederlandse orkesten. Op die manier zorgen we ervoor dat u zich over de kwaliteit geen moment zorgen hoeft te maken.

Wanneer u informatie wilt ontvangen of de mogelijkheden met ons wilt bespreken neemt u dan contact met ons op. Schroom niet om uw wensen kenbaar te maken, ook niet wanneer het op zeer korte termijn nog gerealiseerd moet worden. De live trompetmuziek wordt in heel Nederland verzorgd.